Ultra Music Festival 2012 - 13,14-07-2012 - Warszawa !!!
Re: Ultra Music Festival 2012 - 13,14-07-2012 - Warszawa !!!
Oficjalnie dwu dniowy karnet 340 zł. Orientujecie się czy będzie w ogóle możliwość kupna wejściówki tylko na jeden dzień? Dziwne, że podają tylko ceny karnetów
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
No właśnie na Miami dwudniowe tylko z tego co oglądałem. Liczyłem, że sobie na jeden dzień pojadę a w tym wypadku to nie wiem czy w ogóle.
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
no i wychodzi że nie 340 tylko 440 bo opłata za usługę i wysyłkę 50+50 no to przegięli trochę, zaczynam się bać czy ten event w ogóle się odbędzie przy takiej cenie w pierwszej puli ... miały się bilety rozejść w godzinę a tu 3 dni i dalej są w pierwszej puli ...
"Uwaga! Mamy dla was dobre wieści! Zdecydowaliśmy aby przenieść obsługę biletów do Polski. Również, z negocjowaliśmy ceny z krajową pocztą (bezpieczną ) w Polsce. Osoby mieszkający w Polsce, którzy już zakupili bilety będą mieli 50 PLN z koszt wysyłki zwrócone na swoją kartę biletową , co oznacza, że będzie można go używać w dowolnym miejscu i dowolnym czasie po otrzymaniu karty festiwalowej. Każdy, kto kupił bilet otrzyma również e-mail wyjaśniając, że otrzyma tę opłatę z powrotem."
zobaczymy w piątek jak będzie na prawdę