poniedziałek, 27 Lipca 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Polskie eventy
Ostatnio dodane:

Polskie eventy

Re: Polskie eventy

to fakt roznica w cenie robi wrazenie ale nie zapominajmy o armin only gdzie gral tyko armin no wiadomo wokalistki i cala reszta ale organizacja mnie nie powalila juz bym wolala dac te 150 zlotych ale isc na impreze z ktorej nie bede mogla sie tydzien otrzasnac a tak? placimy po stowce - 150 zotych jedziemy i nic nowego. Ale miejmy nadzieje ze jednak wpadki ktore mialy miejsce juz j=nie nastapia a o kojenych niedociagnieciach szybko sie zapomni wkoncu muzyka jest najwazniejsza ale miec na czym oko zawiescic tez jest istotne big_smile juz nie mowie o namiotach piwnych na zewnatrz zimowa pora i problemami z wejsciem bo to juz chyba pozostanie tradycja smile

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

jakby nie patrzeć to w czechach ceny wyższe dochodzi jeszcze dojazd i nocleg a i tak wszyscy z polski jeżdżą big_smile więc jakby za tą cenę było u nas z taką oprawą myślę, że i tak by się przyjeło

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

tak czy siak w sobote balet a mnie korzonki nawalaja haha xD bedzie smiesznie

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

ojjjj tak popiwram przedmówce na Transmission doznałem istnego szoku z organizacja imprez na granica... U nas odnosze takie wrażenie często ze to my uczestnicy jestesmy dla organizatorów złem koniecznym i nic albo malo jest w tym kierunku robione zeby polepszyc standard... jesli nie wiecie o czym mowie zapraszam do Czech:D

Carolus
Początkujący
ranks
useravatar
20 Postów

W Polsce mamy w sumie tylko trzy agencje: Soundtrade, MDT, MSM.
Najkorzystniej wypada chyba Soundtrade mimo iż robią coś konkretnego raz w roku ale u nich nie ma się do czego doczepić, za 500zł dostajemy tak świetną strefę VIP na której się najesz ( i to konkretnie a nie odgrzewane zapiekanki), napijesz i pobawisz.
MSM leży z logistyką i organizacją imprez za to mają dość dobre pomysły i dojścia oraz marketing na przyzwoitym poziomie.
Za to u MDT jest odwrotnie organizacja świetna lecz marketing leży i kwiczy- propo niedawnych wpisów głównej twarzy agencji o występie Guetty na SF.

Dopóki nie zajmą się tym kompetentni ludzi w 100% a nie znajomi i koledzy DJ-e z którymi się grywa to nic się u nas nie zmieni.

davmix
Początkujący
ranks
useravatar
21 Postów

jeśli chodzi o większe agencje to jeszcze o MPT zapomniałeś

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Racja, racja. Ale na ich imprezie jeszcze nigdy nie miałem okazji się pojawić więc ciężko mi cokolwiek u nich oceniać.

davmix
Początkujący
ranks
useravatar
21 Postów

Jak piszą koledzy, polska w porównaniu do zachodu leży i kwiczy, chociaż nie jest jakoś bardzo źle...
Mam nadzieje że będzie coraz więcej dobrych eventów.
Może Polska wersja Qlimax? big_smile

Grany
Początkujący
ranks
useravatar
21 Postów

Z roku na rok jest coraz gorzej według mnie, już myślę, że w tym roku Sunrise Festival nasz w Polsce spadnie mocno z sił, ponieważ Belgowie stworzyli własną wersję, a jak wiadomo Tomorrowland w Belgii jest genialniejsze od naszego Sunrise i dlatego, będąc na ostatnich dwóch edycjach Sunrise muszę stwierdzić że z roku na rok troszeczkę się pogarsza...a to dlatego, że ludzie w naszym kraju bardziej stawiają na komercyjną muzykę a organizatorzy coraz więcej ciągną kasy za bilety i inne rzeczy związane z imprezami.

thomasleo
Trance and Techno Producer
Początkujący
ranks
useravatar
27 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń