poniedziałek, 27 Lipca 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Polskie eventy
Ostatnio dodane:

Polskie eventy

Polskie eventy

Jakie macie o nich zdanie? nie nudzi Was ciagle podobny LU oraz coraz gorsza organizacja? Co się stało  to ma miejsce właśnie u nas? Jadac gdziekolwiek poza granice Polski można sie spotkać z zaskakujacym lajnem i mało kiedy moża powiedzieć cos złego na temat organizaji klimat imprezy jest naprawde wyjatkowy a u nas? Jaki macie pogląd na ten temat.

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Polskie eventy

tak nawiazujac do tematu jestem ciekawa jestem jak bedzie wygladac impreza tx w poznaniu . Na arminie mnie nie powalilo mimo iz myslalamz e tam odplyne a tu wszylam lekko zawiedziona tu ma byc mniejsza ale tak czy siak zastanawia mnie co wymysla

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

pożyjemy zobaczymy smile byłam na 17 eventach więc na pewno nie jest to samo co na początku ale jeszcze mi się nie znudziło smile Jeśli chodzi o organizację to MDT przoduje jak dla mnie.

LadyAgness
Początkujący
ranks
useravatar
10 Postów

No zobaczymy jednak poziom imprez jak dla mnie jest coraz niższy...jedyna impreza ktora robi na mnie wrazenie ( jeszcze) to enTrance ale mam nadzieje ze oragnizatorzy wyciagna wnioski z wlasnych bledow i beda starac sie zrobic cos by bylo lepiej

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

w Polsce MDT faktycznie przoduje bo ma słabą konkurencje ale też ile tych eventów w roku robią 2?, do niemieckich, belgijskich, holenderskich niestety jeszcze bardzo daleko, nawet czeskie mają lepszą organizacje

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

mam tylko nadzieje ze wyciggna wnioski ze swych niepowodzen bo to co sie dzieje to serio zaczyna byc juz do niczego ... armin only wielkie show a okazuje sie ze w pl wypadlo najgorzej.samo oczekiwianie na wielkiego armisia doprowadzio mnie to zniesmaczenia ;/ dancetination super lu jednak pustka zrobila swoje mimo to ... Kai <3 ciekawa jestem tx ile lubi bedzie i jak bedzie to wygladac w tej hali

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

może UMF i organizacja przez Dayglow Poland będzie przełomem i wejdzie do nas jakaś konkurencja w końcu

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

no ja mysle ze cos musi sie zmienic bo gwiazdy wciaz te same juz nikogo nie wymysla a kogos calkiem nowego nie sprowadza bo za duze ryzyko nikt nie pojdzie na kogos kogo sie nie zna a ktorys raz z rzedu sluchac tych samych artystow chociaz ja w tym nie widze problemu ale slysze uwgi innych ...ludzie za ktorymi pojade zawsze i wszedzie big_smile tylko mnie chodzi o sam fakt coraz gorszej organizacji imprezy efektow coraz mniej wszystko na odwal sie ale byc moze cos nie zmieni wkoncy kazdy na forach pisze swoje wrazenia po imprezid wiec pewnie organizatorzy nie raz stykneli sie z nienajlepsza recenzja . duzo imprez zagranicznych sprawie tez ze nasze wygladaja tak kazdy woli dolozyc pare goroszy i pojechac za granice big_smile tak czy siak imprez i tak nie odpuszcze haha

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

mamy porównanie Transmission jaka jest oprawa, a jaka oprawa jest na imprezach u nas ............... lepiej przemilczeć big_smile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Taaak na Transmission było idealne doświadczenie różnicy... takiej "halówki" w Polsce nie uświadczym długo...
W tym temacie nachodzi mnie jednak refleksja , która  jest dosyć istotna. Czy jeżeli w Polsce zostałaby zorganizowana impreza gdzie bilety kosztują w okolicach 200zł a nawet więcej z jedną sceną i pięcioosobowym line-upem do tego powiedzmy jednym gatunkiem, ktokolwiek by na nią poszedł???

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń