Polskie eventy
Polskie eventy
Jakie macie o nich zdanie? nie nudzi Was ciagle podobny LU oraz coraz gorsza organizacja? Co się stało to ma miejsce właśnie u nas? Jadac gdziekolwiek poza granice Polski można sie spotkać z zaskakujacym lajnem i mało kiedy moża powiedzieć cos złego na temat organizaji klimat imprezy jest naprawde wyjatkowy a u nas? Jaki macie pogląd na ten temat.
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Re: Polskie eventy
tak nawiazujac do tematu jestem ciekawa jestem jak bedzie wygladac impreza tx w poznaniu . Na arminie mnie nie powalilo mimo iz myslalamz e tam odplyne a tu wszylam lekko zawiedziona tu ma byc mniejsza ale tak czy siak zastanawia mnie co wymysla
No zobaczymy jednak poziom imprez jak dla mnie jest coraz niższy...jedyna impreza ktora robi na mnie wrazenie ( jeszcze) to enTrance ale mam nadzieje ze oragnizatorzy wyciagna wnioski z wlasnych bledow i beda starac sie zrobic cos by bylo lepiej
mam tylko nadzieje ze wyciggna wnioski ze swych niepowodzen bo to co sie dzieje to serio zaczyna byc juz do niczego ... armin only wielkie show a okazuje sie ze w pl wypadlo najgorzej.samo oczekiwianie na wielkiego armisia doprowadzio mnie to zniesmaczenia ;/ dancetination super lu jednak pustka zrobila swoje mimo to ... Kai <3 ciekawa jestem tx ile lubi bedzie i jak bedzie to wygladac w tej hali
no ja mysle ze cos musi sie zmienic bo gwiazdy wciaz te same juz nikogo nie wymysla a kogos calkiem nowego nie sprowadza bo za duze ryzyko nikt nie pojdzie na kogos kogo sie nie zna a ktorys raz z rzedu sluchac tych samych artystow chociaz ja w tym nie widze problemu ale slysze uwgi innych ...ludzie za ktorymi pojade zawsze i wszedzie
tylko mnie chodzi o sam fakt coraz gorszej organizacji imprezy efektow coraz mniej wszystko na odwal sie ale byc moze cos nie zmieni wkoncy kazdy na forach pisze swoje wrazenia po imprezid wiec pewnie organizatorzy nie raz stykneli sie z nienajlepsza recenzja . duzo imprez zagranicznych sprawie tez ze nasze wygladaja tak kazdy woli dolozyc pare goroszy i pojechac za granice
tak czy siak imprez i tak nie odpuszcze haha
Taaak na Transmission było idealne doświadczenie różnicy... takiej "halówki" w Polsce nie uświadczym długo...
W tym temacie nachodzi mnie jednak refleksja , która jest dosyć istotna. Czy jeżeli w Polsce zostałaby zorganizowana impreza gdzie bilety kosztują w okolicach 200zł a nawet więcej z jedną sceną i pięcioosobowym line-upem do tego powiedzmy jednym gatunkiem, ktokolwiek by na nią poszedł???
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
byłam na 17 eventach więc na pewno nie jest to samo co na początku ale jeszcze mi się nie znudziło