poniedziałek, 27 Lipca 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Słuchawki
Ostatnio dodane:

Słuchawki

Słuchawki

Jakie Waszym zdaniem są najlepsze słuchawki i nie chodzi mi tu o takie do profesjonalnego sprzętu tylko do zwykłego odtwarzacza mp3...Zazwyczaj używałam creative te douszne jednak odnoszę wrażenie że ich jakość sie popsuła albo ja zamiawiam jakieś podróbki szybko sie psuły i jakość dzwięku nie jest taka jak kiedyś i nie wiem czy to zasługa tego że to podróbka z allegro czy mioże faktycznie coś z nimi już jest nie tak...Jakie macie sprawdzone marki słuchawek w jakiej są cenie i czy można je mieć na lata big_smile

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Słuchawki

polecam dokanałowe panasonic nie pamiętam jaki model dokładnie ale cenowo około 40zł, jak dla mnie były wystarczające zależy kto jakie ma wymagania smile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

ważne by nic nie było słychać z zewnątrz i by basik dawał po uszach big_smile

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

to spokojnie wystarczą, bo niektórzy muszą mieć słuchawki po 200-300zł a ja nie słyszę rużnicy między takimi za 40 a 300 smile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

no ja takich drogich nie mialam wiec nie wiem jaka jest roznica ale wiem jaka jest miedzy takimi za 20 a 50 powalajaca...no nic porozgladam sie jeszcze na allegro i moze cos trafie fajnego

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

takich drogich też nie miałem bo jeszcze normalny jestem hehe ale jak miałem okazję posłuchać to nie były warte tej kasy bo za 40 to samo smile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Ja ze swojej strony mogę polecić słuchawki Sennheisera.
Dobry sprzęt ma też mało znana marka Sound Magic.

Z zakupem na Allegro radzę uważać i to baaardzo. 80% słuchawek Sennheisera i Sonego to PODRÓBY i na pierwszy rzut oka ciężko odróżnić po czymś innym niż po cenie.
Łatwo wygooglujesz informacje jak rozpoznać, że sprzedawca ma gówniany sprzęt smile

PS/ To samo tyczy się butów takich marek jak Nike, Adidas itp. Cena 199 zł, a w sklepie np. 239 zł. Różnicy zbyt dużej nie ma, a mimo to buty z Allegro to najczęściej trefny towar. 2-3 miesiące i po butach.

admin
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
5012 Posty

co do Sound Magic to też słyszałem dobre opinie i cenowo też całkiem dobrze wypadają ...

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

o tym sound magic jeszcze nie slyszalam...moze wkoncu wezme jednak lekcje ze swych bledow i odpuszcze sobie allegro...juz tyle razy sie przejechalam na tym ale jak bylam w sklepie i chcialam kupic te same schuchawki creative zaspiewali mi stowke no dla mnie to duzo jak na sluchawki bo jakos dziwnie szybko mi sie psuja mimo iz nic im nie robie big_smile

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Warto też zastanowić się nad kwestią, które są najmniej szkodliwe tongue

Takie, zwykłe douszne raczej nie są dobrym rozwiązaniem dla kogoś kto słucha często, bo zapewne musi słuchać dosyć głośno jadąc komunikacją miejską lub przemieszczając się po mieście żeby coś słyszeć. Wtedy takie słuchawki stopniowo niszczą nieodwracalnie słuch, bo dochodzą głównie wysokie tony.

Najlepszym więc rozwiązaniem są słuchawki dokanałowe, które są dużo szczelniejsze, dzięki czemu można słuchać o wiele ciszej i jednocześnie cieszyć się lepszym dźwiękiem nawet w miejscach, w których panuje duży hałas.

admin
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
5012 Posty

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń