Słuchawki
Słuchawki
Jakie Waszym zdaniem są najlepsze słuchawki i nie chodzi mi tu o takie do profesjonalnego sprzętu tylko do zwykłego odtwarzacza mp3...Zazwyczaj używałam creative te douszne jednak odnoszę wrażenie że ich jakość sie popsuła albo ja zamiawiam jakieś podróbki szybko sie psuły i jakość dzwięku nie jest taka jak kiedyś i nie wiem czy to zasługa tego że to podróbka z allegro czy mioże faktycznie coś z nimi już jest nie tak...Jakie macie sprawdzone marki słuchawek w jakiej są cenie i czy można je mieć na lata 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Re: Słuchawki
Ja ze swojej strony mogę polecić słuchawki Sennheisera.
Dobry sprzęt ma też mało znana marka Sound Magic.
Z zakupem na Allegro radzę uważać i to baaardzo. 80% słuchawek Sennheisera i Sonego to PODRÓBY i na pierwszy rzut oka ciężko odróżnić po czymś innym niż po cenie.
Łatwo wygooglujesz informacje jak rozpoznać, że sprzedawca ma gówniany sprzęt
PS/ To samo tyczy się butów takich marek jak Nike, Adidas itp. Cena 199 zł, a w sklepie np. 239 zł. Różnicy zbyt dużej nie ma, a mimo to buty z Allegro to najczęściej trefny towar. 2-3 miesiące i po butach.
o tym sound magic jeszcze nie slyszalam...moze wkoncu wezme jednak lekcje ze swych bledow i odpuszcze sobie allegro...juz tyle razy sie przejechalam na tym ale jak bylam w sklepie i chcialam kupic te same schuchawki creative zaspiewali mi stowke no dla mnie to duzo jak na sluchawki bo jakos dziwnie szybko mi sie psuja mimo iz nic im nie robie 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Warto też zastanowić się nad kwestią, które są najmniej szkodliwe
Takie, zwykłe douszne raczej nie są dobrym rozwiązaniem dla kogoś kto słucha często, bo zapewne musi słuchać dosyć głośno jadąc komunikacją miejską lub przemieszczając się po mieście żeby coś słyszeć. Wtedy takie słuchawki stopniowo niszczą nieodwracalnie słuch, bo dochodzą głównie wysokie tony.
Najlepszym więc rozwiązaniem są słuchawki dokanałowe, które są dużo szczelniejsze, dzięki czemu można słuchać o wiele ciszej i jednocześnie cieszyć się lepszym dźwiękiem nawet w miejscach, w których panuje duży hałas.