Twój pierwszy event
Re: Twój pierwszy event
Sunrise Festival 2009 - cieszyłem się na ten event jak dziecko
Sama impreza zrobiła na mnie takie wrażenie że byłem na niej też w 2010 roku. Niezapomniane pierwsze doświadczenie siły dźwięku na evencie, takiej mocy z głośników nigdy wcześniej nie doświadczyłem kręgosłup mi się rozpłynął a dreszcze miałem na samą tylko myśl o Sunrisie przez następne pół roku 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
To zdecydowanie miałeś lepsze wspomnienia z pierwszego eventu niż ja..
w moim przypadku był to global gathering 2009.. i nie było tak kolorowo.. Organizacja eventu na tyle słaba, że do tej pory opuszczam imprezy spod szyldu MSM events
God is a DJ
Z MSM tak bywa skrajnie niestety i nie zawsze profesjonalnie, do tegorocznego GG też można mieć wiele zastrzeżeń pod względem organizacyjnym bo muzycznie to dj'e wywiązali się w pełni z zadania
A w temacie, event to i tak najlepsza rzecz jaka może spotkać fana muzyki klubowej uwielbiam tą atmosferę oczekiwania a potem tego pozytywnego "zmęczenia" po, które daję siłę na okres do następnego eventu 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Ja na wspomnianym GG bawiłam się rewelacyjnie, tańczyłam w deszczu i po imprezie musiałam wyrzucić buty a to już mówi samo za siebie.. Impreza generalnie na ++ , ale naprawdę MSM mogłoby się bardziej postarać, żebym nie musiała mówić "mimo kiepskiej organizacji bawiłam się dobrze".. Wiem , że naprawdę sie da zorganizować imprezę która będzie 10/10 pod każdym względem..
God is a DJ