Trancefusion 2012 Spring Edition-Praga, Pałac Przemysłowy 2012-04-14
Re: Trancefusion 2012 Spring Edition-Praga, Pałac Przemysłowy 2012-04-14
Event świetny Czesi znów pokazali klasę i wciąż jeszcze niedościgniony wzór dla polskich agencji. Impreza nie przeładowana klubowiczami można było swobodnie się poruszać ze sceny na scenę. Kolejek żadnych. Sceny zbudowane ciekawie a szczególnie główna pokazała coś nowego dla klubowiczów. W tym miejscu należy podkreślić również znaczenie sceny "New Talent". Świetna inicjatywa podjęta przez organizatorów. Bezpośredni kontakt z dj'em to było coś wspaniałego. Obawiałem się, że scena ta szczególnie z tak mocną obsadą jest trochę skrzywdzona będąc na uboczu i w skromnej formie ale okazało się to strzałem w dziesiątkę i nie boję się stwierdzić że nie odstawała ona nawet od "Ilusion Stage" co było potwierdzone wieloma komentarzami ze strony klubowiczów bawiących się głównie w tym miejscu.
Co do samego grania Dj'ów to starałem się usłyszeć jak najwięcej wędrując po scenach no i wyróżniłbym Orjana, Dasha, Popova, Devalla . Szczególnie Wezz Devall spełnił moje oczekiwania, spodziewałem się mocnego seta ale tam energia się wręcz wylewała zza tej konsolety coś wspaniałego. Podsumowując impreza 9/10 ale tylko dlatego żeby sąsiedzi nie spoczęli na laurach i dalej raczyli nas tak wspaniałymi widowiskami dźwiękowymi 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
dla mnie najlepsze sety Orjan Aly&Fila Popov Blank&Jones Ruben, ale one były nieznacznie lepsze od innych bo każdy set był bardzo dobry, również latałem po scenach żeby każdego posłuchać, fajnie też że Arctic 2 razy zagrał 
Wrzuciłem w galerii parę fotek na zachętę tym co nie wiedzą czy jechać we wrześniu
Trance Fusion 2012
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.