Trancefusion 2012 Spring Edition-Praga, Pałac Przemysłowy 2012-04-14
Trancefusion 2012 Spring Edition-Praga, Pałac Przemysłowy 2012-04-14
W Czechach już zapowiedzi imprez na rok 2012 i pierwsza z nich od razu z mocnego uderzenia Trance Fusion Spring Edition. Line-up robi mega wrażenie dla fanatyka trance nie być tam to prawie jak zgrzeszyć
LINE-UP:
Dash Berlin (NL)
Aly & Fila (EG)
Andy Moor (UK)
Simon Patterson (UK)
Sean Tyas (USA)
Richard Durand (NL)
Arty (RUS)
Super8 & Tab (FIN)
Leon Bolier (NL)
Blank&Jones (D)
Orjan Nilsen (NOR)
Alex O´Rion (NL)
Arctic Moon (PL)
Ben Gold (UK)
Mark Eteson (UK)
Ruben de Ronde (NL)
Wezz Devall (NL)
Alexander Popov (RUS)
Powstaną 3 sceny na łącznym obszarze 12.000 m2 ilość biletów będzie ograniczona specjalnie dla komfortu bawiących się dlatego lepiej nie zwlekać z kupnem biletów, które będą dostępne od 1 września w sieci ticketstream
26-08-2011 15:44:50
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Re: Trancefusion 2012 Spring Edition-Praga, Pałac Przemysłowy 2012-04-14
BrilliantDream napisał:
muszę tam być...takie wydarzenie z takimi gwiazdami...mrrrrrrrr
ja też!!!
Czesi podnoszą sobie poprzeczkę coraz wyżej z tym TF to mi się podoba a większość składu to spełnienie marzeń 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Vexilium napisał:
A bilety już są w sprzedaży.
Jakiś polski serwis już sprzedaję ?
chciałbym kupić jak najprędzej się da ale o ile wiem to na razie rozprowadzają tylko Czesi za zaliczką.
BrilliantDream napisał:
ja sie tylko zastanawiam jak oniw tym palacu zrobia trzy sceny
Dla mnie to będzie pierwsza wyjazd w to miejsce ale architektura ciekawa i widać, że miejsca dość sporo mają nie powinno być problemu z trzema scenami