Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Re: Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Zdecydowanie Omen w Płośnicy koło Działdowa choć mam tam jakieś 100km drogi to zawsze wycieczki pociągami miło wspominam do Omenika - białe rękawiczki,kapelusze,często grana stara muzyka - REWELACJA! Można się wkręcić
Kolejny klub który mogę polecić to Blue w Staroźrebach koło Płocka - jeździłam tam co prawda w latach kiedy rezydentem był jeszcze Dj W ,ale teraz podobno nadal jest fajnie i Dj W często tam gra więc jak najbardziej polecam imprezy z jego udziałem w tym klubie:) I byłam też w fajnym klubie w Zawierciu koło Sosnowca klub Havana - akurat była impreza electro - było zajebiście, był to rok 2008-2009 więc nawet nie wiem czy klub nadal istnieje,ale imprezę wspominam super:)
Poznań:
* TUNEL (daw. IQ) - tam można posłuchać Trance albo konkretnego Techno.
* SQ - króluje tutaj house w szerokich odmianach ale nieraz są zapraszani też artyście Techno.
* 8 Bitów - połamane brzmienia ale bywa też minimalistycznie lub technicznie.
TOP 3 w wyszukanych klubach w stolicy Wielkopolski bez komercyjnej radiowej muzyki...
Ja polecam Onyx w Tarnowskich Górach - miła i zabawna obsługa, ciekawe imprezy tematyczne, sporo nagród do wygrania, dj-e światowej sławy (Westbam się chyba już zadomowił) restauracja, 3 parkiety: retro z restauracją poziom +1, radiowe hity poziom 0 i poziom -1, gdzie grają mniej komercyjnie i szybciej.
W Katowicach Inqbator - total underground - techno, minimale, D&B, dubstep.
Z trance'owym klubem jeszcze sie nie spotkałam, zdarzają się tylko takie imprezy, na których oczywiście frekwencja nie powala...
) no i od niedawna znów gwiazdy z zagranicy.