Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Patrząc na to że forumowicze są z różnych zakątków Polski można by opisać jakie są Was kluby w których można dobrze się pobawić przy dobrej muzyce...W Łodzi był klub Soma byłam tam na świetnej imprezie Global Trance Euforia. Dzis zaś wybieram się do klubu Inqubator w Katowicach robie wielki come back po 6 latach...ja będzie? sama nie wiem ale opis klubu kusi
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Re: Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Też chciałbym się w końcu zjawić w INQ w Katowicach, to chyba jedyny klub na Śląsku trzymający poziom i grający niekomercyjną muzykę. Inne kluby typu Pomarańcza i Spiż mnie nie interesują, nawet jeśli wybierają się tam moi znajomi.
No i jednak jestem w domu no nic wybiore sie za dwa tygodnie....do spiza nie weszlam bo stwierdzili ze nie jestem pelnoletnia a nie mialam dowodu przy sobie a pomarancza takze nie bardzo sie nadaje jak dla mnie
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
BrilliantDream napisał:
No i jednak jestem w domu no nic wybiore sie za dwa tygodnie...
Polecam się wybrać 20.08 na urodziny Kuby Sojki. Właśnie przesłuchałem jego seta dla pewnej strony i byłem pod sporym wrażeniem. Chętnie bym go posłuchał na żywo, ale tym razem nie dam rady 
Jeśli chodzi o woj. lubelskie to zdecydowanie miejscem które TRZEBA odwiedzić jest soundbar.
www.soundbar.pl 
God is a DJ