Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Re: Kluby warte polecenia w naszej okolicy
jeśli chodzi o Katowice to jest źle .... "lansiarska" Pomarańcza która muzycznie jest dla mnie poniżej krytki ...DJ Bolek - Gwiazda Wieczoru .... bez komentarza....Umierający Spiż który muzycznie mimo wszystko lepiej niż "Poma" ale to dopiero zmieniło się kiedy zamknęli WW , no i jeszcze w najbliższym czasie pojawi się Energy ..to dopiero będzie Lans.... najlepszy w tym momencie INQ - Siasia z Technologiką , Future House..... , następnie OUI i Cooler Club 
Dwa tygodnie temu bylam w Cooler no powiem ze jest nawet ok ludiz nie brakuje muzyka wzgledna bynajmniej nie porawala mnie ale jestem na tak co do tego klubu , cotton nie jest zly duzo miejsca fajny wyglad, no i teraz city pub zaczyna rzadzic co jakis czas robia imprezy trance.bylo to za darmo jednak teraz trza placic na wstepie dyszke.... pomarancza - stanowcze nie a energy oczekuje
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
dzien wolnego !!!! jupiiiiii!!! mozna by b7ylo gdzies wyskoczyc wieczorkiem ale... no wlasnie gdzies w sosnowcu to tylko coctail w ktorym tez nie dzieje sie nic ciekawego bo nie ma dj'a a kazdy chetny by mogl zagrac he he jeszce lubie undergorund ale tam raczej nie ma muzyki ktra bym byla zainteresowana katowice to juz masakra...spiz w ktorym organizowane sa imprezy trance jakos mnei nie ciekawi chocby ze wzgledu na mala ilosc ludzi jak i towarzystwo ktore mi nie odpowiada mam zamiar wybrac sie do energy by obadac teren he he dam znac jak bylo jak juz tam zawitam
teraz gdzie sie nie pojdzie to tylko slychac rihany i inne jęki ale ciesze sie bo niebawem bedzie koncert w katowicach happysad a odskakaujac od trance to wlasnie ich ubostwiam he he

)