niedziela, 26 Lipca 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Kluby warte polecenia w naszej okolicy
Ostatnio dodane:

Kluby warte polecenia w naszej okolicy

Re: Kluby warte polecenia w naszej okolicy

jeśli chodzi o Katowice to jest źle .... "lansiarska" Pomarańcza która muzycznie jest dla mnie poniżej krytki ...DJ Bolek - Gwiazda Wieczoru .... bez komentarza....Umierający Spiż który muzycznie mimo wszystko lepiej niż "Poma" ale to dopiero zmieniło się kiedy zamknęli WW , no i jeszcze w najbliższym czasie pojawi się Energy ..to dopiero będzie Lans.... najlepszy w tym momencie INQ - Siasia z Technologiką , Future House..... , następnie OUI  i Cooler Club smile

kisiel1985
Nowicjusz
ranks
useravatar
3 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Dwa tygodnie temu bylam w Cooler no powiem ze jest nawet ok ludiz nie brakuje muzyka wzgledna bynajmniej nie porawala mnie ale jestem na tak co do tego klubu , cotton nie jest zly duzo miejsca fajny wyglad, no i teraz city pub zaczyna rzadzic co jakis czas robia imprezy trance.bylo to za darmo jednak teraz trza placic na wstepie dyszke.... pomarancza - stanowcze nie a energy oczekuje

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Jeżeli chodzi o kluby w kato, muzycznie jest kiepsko. Kiedyś odwiedziałam spiż i WW. Obecnie istnieje tylko ten pierwszy. Od kiedy eventuje to kluby, szczególe w Katowicach straciły dla mnie muzycznie tongue

kicia
Bywalec
ranks
useravatar
30 Postów

A ja polecam Havanę w Zawierciu. Prawdopodobnie najlepszy club na Śląsku wink)

Kurpi88
Początkujący
ranks
useravatar
15 Postów

dzien wolnego !!!! jupiiiiii!!! mozna by b7ylo gdzies wyskoczyc wieczorkiem ale... no wlasnie gdzies w sosnowcu to tylko coctail w ktorym tez nie dzieje sie nic ciekawego bo nie ma dj'a a kazdy chetny by mogl zagrac he he jeszce lubie undergorund ale tam raczej nie ma muzyki ktra bym byla zainteresowana katowice to juz masakra...spiz w ktorym organizowane sa imprezy trance jakos mnei nie ciekawi chocby ze wzgledu na mala ilosc ludzi jak i towarzystwo ktore mi nie odpowiada mam zamiar wybrac sie do energy by obadac teren he he dam znac jak bylo jak juz tam zawitam

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Protector w Ostrowie Wlkp. Byłem raz i muszę powiedzieć że było git, a nie byłem do końca tego klubu pewien big_smile

vidmo002
Początkujący
ranks
useravatar
20 Postów

teraz gdzie sie nie pojdzie to tylko slychac rihany i inne jęki ale ciesze sie bo niebawem bedzie koncert w katowicach happysad a odskakaujac od trance to wlasnie ich ubostwiam he he

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

w Pomarańczy w Izdebniku coś się zaczyna dziać, najpierw Prydz teraz Amnesia także wszystko w dobrą stronę bo tak to nic nie ma w okolicy .....

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Właśnie właśnie, ciekawie się robi big_smile Chociaż marudzili coś, że na Prydzu malutko ludzi było. Mogliby tańsze bilety dać albo ogólnie lepszy line-up

vidmo002
Początkujący
ranks
useravatar
20 Postów

no niestety porażka 400 osób na Prydzu dlatego pewnie odwolali Amnesie hmm
ale widać, że w okolicy lubią się bawić do hitów radiowych ..... bo jak ktoś normalny przyjedzie grać to się pusto robi w klubie ..........
porażka

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń