poniedziałek, 15 Grudnia 2025
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Soundtropolis w Muchowcu co wy na to?
Ostatnio dodane:

Soundtropolis w Muchowcu co wy na to?

Soundtropolis w Muchowcu co wy na to?

okaże sie...

magolka
magolka
Początkujący
ranks
useravatar
15 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Soundtropolis w Muchowcu co wy na to?

ie byłam jeszcze na tej imprezie i chciałam się wybrać w tym roku do Ogrodzieńca, a tu zmiana miejsca na Kato. Nie wiem jak to będzie wyglądało, ale wydaje mi się, że zamek w tle dodawał uroku, jak widziałam zdjęcia i filmy byłam pod wrażeniem. W tym roku bez zamku.. no jestem ciekawa, a czy się wybiorę to pokaże czas.. smile

cobra
VIP
ranks
useravatar
101 Postów

Zamek w Ogrodzieńcu miał swoją magię, ale teraz będzie za to wiecej scen smile Byleby ludziska nie skakały do stawu tongue

kicia
Bywalec
ranks
useravatar
30 Postów

nie ma to jak na zamku, ale cóż poradzić... dobrze, że tylko przenieśli a nie zrezygnowali z organizacji:)

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Ja nawet jestem zadowolona bo mam blisko w ogrodziencu juz bylam fakt zamek robil klimat jednak tu takze moze byc ciekawie taka powierzchnia wiec trudno tego nie wykorzystac...no nic za pare dni sie okaze czy to byl dobry pomyl . jestem nastawiona pozytywnie...

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Nigdy nie byłam jeszcze na Soundtropolis, ale przenoszenie takiej imprezy jest dość chybione. Na pewno straci swój specyficzny klimat, to tak jakby przenieść Mayday ze Spodka albo Sunrise z Kołobrzegu. I cena też wygórowana jak na impreze na powietrzu i w nowym miejscu.

ZeTka
Nowicjusz
ranks
useravatar
5 Postów

ZeTka,
dobrze mówisz, zawsze zmiana miejsca to porażka, impreza ma klimat razem z miejscem w którym się odbywa, a przeniesienie jej to już nigdy nie jest to samo co wczesniej

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

niestety to było konieczne wiec nie ma co marudzic ...moze impreza na zamku byla fajna ale niestety rozgniecione zaby nastepnego dnia to raczej nic fajnego bylo kilka tego przyczyn . wiec trza docenic to co sie ma i cieszyc sie ze w ogole impreza bedzie sie odbywac

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Ja nie byłem na ani jednym Soundtropolis w Ogrodzieńcu ale tak po ludzku myśląc, jeżeli mają zamiar faktycznie się rozwijać to niech robią co chcą. W Polsce chcemy imprez na miarę Europy więc niech się zacznie coś dziać. Tym bardziej, że organizatorzy coraz bardziej nakręcają fanów i przekonują, że ta edycja będzie niezapomniana oby rzeczywistość to potwierdziła  smile

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

wiadomo każda decyzja ma plusy i minusy, minus to napewno nie ten klimat, a plus to już chodźby 2 scena,
z drugiej strony nazwa Soundtropolis od razu się kojaży z Ogrodzieńcem, wolał bym na ich miejscu zrezygnować z Soundtropolis, a powrócić z Nature One które się odbywało w Muchowcu, tylko tu pewnie na przeszkodzie stoi kwestia finansowa za użyczenie nazwy imprezy lub coś w tym stylu:)
i bardziej im się opłaca zostawić Soundtropolis,
to tylko moje dywagacje, bo pewnie nawet nie brali pod uwagę powrotu Nature One:)

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń