Soundtropolis w Muchowcu co wy na to?
Re: Soundtropolis w Muchowcu co wy na to?
ie byłam jeszcze na tej imprezie i chciałam się wybrać w tym roku do Ogrodzieńca, a tu zmiana miejsca na Kato. Nie wiem jak to będzie wyglądało, ale wydaje mi się, że zamek w tle dodawał uroku, jak widziałam zdjęcia i filmy byłam pod wrażeniem. W tym roku bez zamku.. no jestem ciekawa, a czy się wybiorę to pokaże czas.. 
Ja nawet jestem zadowolona bo mam blisko w ogrodziencu juz bylam fakt zamek robil klimat jednak tu takze moze byc ciekawie taka powierzchnia wiec trudno tego nie wykorzystac...no nic za pare dni sie okaze czy to byl dobry pomyl . jestem nastawiona pozytywnie...
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Nigdy nie byłam jeszcze na Soundtropolis, ale przenoszenie takiej imprezy jest dość chybione. Na pewno straci swój specyficzny klimat, to tak jakby przenieść Mayday ze Spodka albo Sunrise z Kołobrzegu. I cena też wygórowana jak na impreze na powietrzu i w nowym miejscu.
niestety to było konieczne wiec nie ma co marudzic ...moze impreza na zamku byla fajna ale niestety rozgniecione zaby nastepnego dnia to raczej nic fajnego bylo kilka tego przyczyn . wiec trza docenic to co sie ma i cieszyc sie ze w ogole impreza bedzie sie odbywac
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Ja nie byłem na ani jednym Soundtropolis w Ogrodzieńcu ale tak po ludzku myśląc, jeżeli mają zamiar faktycznie się rozwijać to niech robią co chcą. W Polsce chcemy imprez na miarę Europy więc niech się zacznie coś dziać. Tym bardziej, że organizatorzy coraz bardziej nakręcają fanów i przekonują, że ta edycja będzie niezapomniana oby rzeczywistość to potwierdziła 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
wiadomo każda decyzja ma plusy i minusy, minus to napewno nie ten klimat, a plus to już chodźby 2 scena,
z drugiej strony nazwa Soundtropolis od razu się kojaży z Ogrodzieńcem, wolał bym na ich miejscu zrezygnować z Soundtropolis, a powrócić z Nature One które się odbywało w Muchowcu, tylko tu pewnie na przeszkodzie stoi kwestia finansowa za użyczenie nazwy imprezy lub coś w tym stylu:)
i bardziej im się opłaca zostawić Soundtropolis,
to tylko moje dywagacje, bo pewnie nawet nie brali pod uwagę powrotu Nature One:)