Sunrise Festival 22-24.07.2011 Kołobrzeg
Re: Sunrise Festival 22-24.07.2011 Kołobrzeg
Nie byłem jeszcze na Sunrise Festival a skoro to pożegnanie ze starym Sunrisem to może jednak zawitam na tą szczególną edycje - jeśli następne eventy nie miałby by być w amfiteatrze to gdzie ? a może w ogóle w innym mieście ?
adasko90 napisał:
Trancowo to piątek zdecydowanie lepiej wygląda
Absolutnie agree, chociaż z drugiej strony kurcze no, tak jak wcześniej dało się usłyszeć, m.in: W&W, Jochen Miller i Fafaq - Sobota, z kolei ogólnikowo Piątek bardziej bogaty.
No i dylemat... ale, no właśnie. Scena "History of Sunrise Stage" kusi tutaj i to bardzo, szczególnie w Piątek, tu 4 Strings i kto... Peran! Wizja iż na żywo będę mógł posłuchać i pobawić się przy "Good Time" przyprawia mnie o mrowienie na skórze
To jest kawałek, który poprostu musi się podobać. Mój "one of the best". Zawsze chciałem usłuszeć tego Pana na żywo.
Jeśli jest ktoś chętny jechać samochodem na cały weekend to proszę pisać do mnie na
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
jadę z górnego śląska i mam 2 miejsca, poza tym mam bilety na sobotę oraz karnety pt-sob 
Jeśli chodzi o line up to zachwyca wykonawcami którzy się pokażą na scenie, w tym roku kusi mnie aby pójść chociaż nie było mnie już na imprezie 2 lata chociaż jestem mieszkańcem Kołobrzegu i mam do amfiteatru 5 min drogi.
W tym roku na pewno zawitam na sunrise
ps.
jeśli ktoś potrzebuje noclegu od 22 lipca lub wcześniej to niech pisze moje gg: 5204341
wiadomo wam coś na temat: Westbama i Cosmic Gate??
bo nie było ich w line-upie i nie ma, ale na ich stronach w koncertach jest odpowiednio 22 i 23.07 Sunrise, Kołobrzeg:|
więc nie wiem o co chodzi:) mam nadzieje, że to się jeszcze potwierdzi:)
Ja również nie byłam jeszcze na Sunrise mimo tego ze z mojego miasta zawsze jedzie duża ekipa na ta imprezę ponieważ to ze jest jedna z najlepszych to podobno każdy już wie! Bardzo chciałabym się wybrać ale brak kasy.... Mam nadzieje ze może coś wykombinuje a jak nie to będę z fanami cala swoja dusza:P pozdrawiam
Po normalnej cenie można sobie kupić w sklepie :>