I Love New Year 31.12.2011/2012 Wrocław
I Love New Year 31.12.2011/2012 Wrocław
Minęło przełomowe 10 lat dla polskiej sceny muzyki elektronicznej! Po zeszłorocznym sylwestrowym podsumowaniu minionej dekady 2000-2010, przyszła kolej na otwarcie nowego rozdziału. To już 5 edycja najmocniejszego flagowego polskiego sylwestrowego eventu muzyki klubowej. Trance i house na przestrzeni ostatniej dekady spiralnie oplótł swoje muzyczne nurty kreując zupełnie nowe trendy! Klubowa euforia to nie tylko uczucie, które uskrzydla, nadaje sił i mocy sprawiających, że klubowicze pokonują cały wszechświat tanecznych doznań! I love New year to już sprawdzona marka, która gwarantuje, sylwestrowe uniesienia, na najwyższym globalnym poziomie. To z pewnością jeden z największych klubowych sylwestrów na świecie, który w tym roku zorganizowany zostanie przy współpracy z agencją 5th Element.
Zakazany owoc trance’u i house’u wart będzie grzechu i dostępny tylko i wyłącznie na najważniejszej imprezie otwierającej nową dekadę! Tegoroczne I LOVE NEW YEAR we wrocławskiej Hali Stulecia będzie doskonałą okazją do świętowania, w rytmach najlepszych i klubowych przebojów, Y2K11!
więcej: http://www.itrance.pl/imprezy/1210-i-lo … lecia.html
Re: I Love New Year 31.12.2011/2012 Wrocław
no prosze jacy sylwestrowi weterani
ja jeszce nigdy nie bylam na takim sylwestrze organizowanym przez klub czy tez taki duzy event
zawsze jakas domowka czy cos w tym roku chyba tez tak bedzie
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Re: I Love New Year 31.12.2011/2012 Wrocław
Ja też zazwyczaj domowy sylwester ale taki eventowy też musi być ciekawym doświadczeniem także kiedyś w przyszłości się może wybiorę
co do line-up'u tylko Schosoow by mnie zainteresował
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.