Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011
Re: Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011
praktycznie! najbardziej ERIC SNEO.. choć kurde morfa bym posłuchał..i mam dylemat! pozniej guseppo ottaviano set z mayday 2007 roku podoba mi sie strasznie! oby taki rozpidziel zrobił!
HE HE! a pozniej nie wiem co choc duzo wyboru;d zreszta zobaczymy! SPONTANY! NAJLEPSZE!
Dzisiejsza prognoza pogody trochę mi humor popsuła. Oby się nie sprawdziła... trochę deszczu mnie nie zabije ale przemoknąć z samego początku bym nie chciał...
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
no pogoda niestety ma nie dopisac
oby faktycznie sie nie spawdzilo bo glowna cena bedzie na zewnatrz a tam zawsze najciekawiej. pech w tym roku z ta pogoda caly rok zimno mokro i w lato tak samo
a to juz jutro...
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
ja nie pamiętam gorszego lata.... mnie już tam ta temperatura tak nie boli jak ten deszcz
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
co to za lato jak się siedzi wiekszość czasu w domu bo leje oby się weekend udał...co do 30 stopni to pogoda łaski nie robi że bedzie tak ciepło wkońcu wypada by tyle stopni bylo
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
http://pogodynka.pl/polska/katowice_katowice
Ta prognoza pogody jest trochę łaskawsza
Opady deszczu w sobotę wieczorem mają być słabe. Potem nie będzie już padać.
Wg Dziennika Zachodniego w ogóle ma nie padać
także równie dobrze może być upał co kilkustopniowy mróz
co do tego meetingu to chyba jednak to faktycznie to forum jeszcze jest trochę zbyt małe na taką organizację