Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011
Re: Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011
Forum nie jest zbyt liczne pod względem liczebności użytkowników na razie ale myślę, że by się parę osób znalazło, które się wybierają na imprezę 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Wszyscy okupuja fejsa ale ważne że i tak dużo się ruszyło odkąd zaczęłam tu nawijać co mnie cieszy bo juz myslałam że będę gadać sama ze sobą
jak coś to ja sie piszę jak nie to zawsze możesz dołączyć do nas jak nikt chętny nie będzie
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Mnie to forum z trancowych najbardziej do gustu przypadło tylko właśnie ludzi jeszcze trochę mało.
BrilliantDream napisał:
jak coś to ja sie piszę jak nie to zawsze możesz dołączyć do nas jak nikt chętny nie będzie
tak uczynię jeśli by chętni na jakiś meeting nie dopisali 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
BrilliantDream napisał:
to jakoś się jeszcze zgadamy zawsze raziej byc z kimś
no pewnie
...tymczasem zapraszamy na meeting itrance na Soundtropolis 
hehe stres ciuchowy już od wtorku dosyć wcześnie
Kobiety to tak nie potrafią na spontana chyba 15minut przed wyjazdem coś wrzucić na siebie, wszystko musi być zaplanowane