niedziela, 26 Lipca 2026
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Polska Global Gathering 2011 - Gdańsk - 09/07/2011
Ostatnio dodane:

Global Gathering 2011 - Gdańsk - 09/07/2011

Re: Global Gathering 2011 - Gdańsk - 09/07/2011

Czuję że będzie cudnie w końcu Armin wreszcie w Gdańsku smile))

ada_rita
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

no i PGE Arena niebędzie gotowa na czas....
więc impreza przeniesiona w inne miejsce w Gdańsku:

Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych zmianie ulega lokalizacja festiwalu GlobalGathering Polska 2011, który odbędzie się 9 lipca w Gdańsku.

Stadion oraz tereny przylegające do PGE Arena Gdańsk nie otrzymały niezbędnych odbiorów, i w związku z tym , nie ma zgody na organizowanie imprez masowych na tym terenie. Planowany odbiór stadionu jak i terenów przylegających miał odbyć się 30 czerwca. Informację o braku pozwolenia na organizowanie imprez na terenie PGE Arena otrzymaliśmy dopiero 01/07/2011- tego dnia Straż Pożarna przekazała swoją negatywną opinię Inwestorowi.

Jednak nasza determinacja i determinacja współorganizatorów ze strony Miasta Gdańsk pozwoliła w ciągu 24 godzin znaleźć nowe miejsce na zorganizowanie GlobalGathering!

Impreza przeniesiona zostaje z terenów PGE Arena na stadion żużlowy im. Z. Podleckiego, który znajduje się przy ulicy Zawodników 1 w Gdańsku.

Za wszelkie zmiany przepraszamy, jednocześnie podkreślamy, że plan imprezy oraz data odbycia się festiwalu nie ulegają zmianie!

Nowa lokalizacja jest równie korzystna jak planowana wcześniej, jako że znajduje się w okolicach centrum miasta i położona jest w odległości zaledwie 4 km od Dworca PKP.
Połączenia komunikacyjne:

- Tramwajem - linie 3, 8 - 6 przystanków w kierunku Stogów
- Autobusem - linie 106 (w kierunku Westerplatte), 111 (w kier. Górek Wschodnich), 112 (w kier. Przegaliny), 120 (w kier. Sztutowskiej), 138 (w kier. Nabrzeża Przemysłowego), 178 (w kier. Olszynki) - 5 przystanków

Scena główna znajdować się będzie na płycie głównej stadionu, który wyposażony jest w prawie 8 tysięcy miejsc siedzących. Pozostałe namioty tematyczne mieścić się będą na trawiastym terenie sąsiadującym ze stadionem.

Już za 5 dni wszyscy spotykamy się na globalnym zgromadzeniu by wspólnie uczestniczyć w muzycznej uczcie!

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Ktoś orientuje się gdzie w dniu koncertu odbiera się wygrany bilet? Ktoś mi tłumaczył telefonicznie ale nie wyłapałam bo ogarnęła mnie euforia spowodowana wygranym losowaniem ;] ...

zebra
Początkujący
ranks
useravatar
14 Postów

zawsze są osobne wejścia dla zwyciężców konkursów i osób z zaproszeniami, tam będziesz na liście także musisz wziąść dowód bo będą sprawdzaćsmile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

No ja myślę że na podstawie dowodu xD .. Nie omieszkam go ze sobą zabrać bo podejrzewam że niejedna osoba gdyby była opcja "bez dowodowa" chętnie by się za mnie podała wink .. Pozdrawiam i do zobaczenia wszystkim za niecałe 44 godziny ;]

zebra
Początkujący
ranks
useravatar
14 Postów

Cóż to była za impreza...
Według mnie całkiem nieźle im wyszło z tym przeniesieniem imprezy na żużel gdyż było dużo miejsc siedzących na "widowni" czego nie zapewniliby koło PGE.. ;]
Impreza moim zdaniem udana tylko szczerze Catering do bani xP ... Do tego te żetony... Nie przeżyję chyba tego że za 32 zł dostałam 8 żetonów (jeden żeton 4 zł) i kupiłam za to dwie zapiekanki i dwie pół litrowe mirindy ;/ .. Zapiekanki były by całkiem spoko gdyby nie były surowe czy tam jak kto woli - niedopieczone ..

zebra
Początkujący
ranks
useravatar
14 Postów

Dla mnie impreza byla przecietna, nie bylo zle, ale nie bylo tez rewelacyjnie. Jakos nie czulam tego klimatu, jaki panowal na poprzednich edycjach w Poznaniu. Glowna scena mi sie podobala, wygladala efektownie. Toalety przy glownych przejsciach nie byly najlepszym pomyslem, po kilku godzinach trzeba bylo wstrzymac oddech, zeby jakos kolo tego przejsc hmm Bardzo szybko skonczylo sie tez piwo w puszkach. Wiekszosc czasu spedzilam w namiocie techno i calkiem mi sie tam podobalo. I na szczescie pogoda dopisala wink Gdansk jako miasto calkiem nieogarniete, nawet taksowkarze nie wiedzieli, ze jakas impreza jest.

Michelle87
Stały bywalec
ranks
useravatar
80 Postów

No ja jestem zadowolona z imprezy jednk żałuję że wyszłam przed końcem i nie słyszałam seta tracid'a bardzo żałuje jednak przyczyny osobiste dały górę impreza była udana jednak sadzę że armin przymulił  znalazło się pare fajnych kawałków jednak prezenstacja płyty mirage remixes była troche smętna...reszta dała czadu ,nie żałuję

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Ja się bałam tej imprezy bo zmienione miejsce, bo MSM lubi korzystać na klubowiczach, bo TT był nie znany do momentu wejścia na imprezę ale...podobało mi się! i to bardzo!!
Scena house byłam zauroczona, Gareth i Moore nie zawiedli -czego nie można powiedzieć o Markusie (grywał lepiej...) i scenę techno tez zahaczyłam. Było godnie! Jak na imprezę MSM tongue

aferka69
Początkujący
ranks
useravatar
21 Postów

chcialabym cofnac czas i pojechac z moja ekipa zaluje ze pojechalam z kims kto mi zepsul impreze...ale juz staram sie o tym nie myslec ogole jak mowilam wczesniej bylo super

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń